Farmasi Saç Maskesi

Farmasi saç maskesi zayıf telli, kuruyan , çabuk uzamayan, kökü problemli, mat görünümlü ve vitamin  ihtiyacı olan saçlarda başarılı sonuçlar almanız için harika bir ürün . Farmasi Pure Herbal Onarıcı Saç Bakım Maskesi,  özellikle de kuru veya yıpranmış saçlarda vazgeçilmeziniz olacak.

Saç tellerini güçlendirirken,  dış etkenlere karşı da üstün bir koruma kalkanı yaratan Farmasi saç maskesi saçlarınız köklerinden tellerine, uç noktalarına kadar harika bir etki yaratıyor. Saçlara kolayca nüfuz ederek saçları besliyor.  Saçlara hafif, uçuşkan, ipekli, volümlü bir hava katıyor. Böylelikle esnek, yumuşak ve parlak  görünümlü saçlarınız oluşuyor. Saçlar kolaylıkla taranırken şekil alıyor. Ayrıca bu özel ürün; Paraben, silikon, renklendirici gibi zararlıları içermiyor.

Farmasi Pure Herbal Saç Maskesi

Özel karışımıyla mor orkide, buğday proteini, nar, at kestanesi ve provitamin B5 içeren Farmasi saç maskesi aynı zamanda harika bir aromaya sahip. Saçlarınızı özenle onaracak olan bu maskenin hafif ve şeffaf bir dokusu var. Aşırı akışkan olmadığından da kullanırken ellerinizin arasından akıp giderek ziyan olmuyor.

 

Farmasi Saç Maskesi ile Mor Orkibd  Ve Buğday Özütü Onarımı Saçlarınızda!

Mor orkideye ile özedeşleşen ürün içeriğine rağmen buğday renginde. Kokusu ve aroması ise buğday ve çiçek kokularıyla aromalandırılmış. Bu özel koku banyoya girdiğinizde sıcak ve buharun etkisiyle de kendinden bir şey kaybetmiyor. Farmasi saç maskesi ni kullandığınızda saçlarınız hatırı sayılır miktarda uzayacak. Yeterli, doyurucu ve ödediğiniz fiyata gmre oldukça ekonomik olan miktarı ise sizi ayrıca sevindirecek ve şaşırtacaktır.

 

Kesinlikle ödediğiniz ücreti hak edecek olan bu ürün; kokusu, yapısı, onarıcı etkisiyle sizi pişman etmeyecek ve umduğunuzu size verecek.  Özellikle de saçlarınız boyalı ve yıpranmışsa…  Özellikle uç kısımlar kırıklandıysa ve saçlarınız uzun zamandır uzama problemi yaşatıyorsa saç köklerinizin nefes aldığını ve köklerden uçlara yayılan sağlık etkisini saçlarınızda hissedebileceksiniz.

Kısacası Farmasi saç maskesi ile her gün yumuşacık taranabilen, düzgün ve elektiriklenmeyen saçlarla kavuşabileceksiniz. Bu ürünü dilerseniz Haftada bir kez saç kremi yerine ya da şampuanlama sonrası uygulayarak  5 dakika beklemeniz ve durulamanız yeterlidir. Saçlarınız çok kuru ise haftada 2 – 3 kez uygulayabilirsiniz.

Farmasi saç maskesi ve dilediğiniz ürüne yanda bulunan Farmasi üyelik formu nu doldurarak çok daha  ucuza sahip olabilirsiniz. Hem böylelikle bir Farmasi satış temsilcisi olacak ve harika bir ek iş fırsatı yakalamış olacaksınız.

 

 

Farmasi Üyelik Formu

v

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir