Farmasi Yüz Kremi

Farmasi markası Farmasi yüz kremi ile dünyamızı bir güneş gibi aydınlatıyor adeta. Yazın kurutan güneşin etkileri, kışın kirli  – dumanlı ve isli havanın etkileri, stres ya da sigara kullanımı bir de yaşlandırıcı ageing etkileri üst üste binince cildimizin canına okuyor adeta. Ama tüm bu negatif etkileri giderecek olan doğal bir kozmetik ürünü var. O da Farmasi yüz kremi.

İçerdiği mucizevi karışımı ile ; cilt deformasyonuna karşı koyan kalkan değerindeki bu krem yüzde buunan yara ve çatlak oluşumlarına karşı koyar. Sivilce ve lekelerle savaşır. Cildi nemli tutarak yumuşak kalmasını sağlar. Çil görünümünü azaltır. Yaşlanma sürecini geciktirerek deriyi besler ve önceden oluşan kırışıklıkları azaltır.

Besleyici İki Çeşit Yüz Kremi Seçeneği

İster gündüz kremi ya da dilerseniz gece kremi olarak kullanabileceğiniz bu krem

1 – aloeveralı

2 – gül suyu içerikli iki farklı türden oluşuyor.

Farmasi natürelle face yüz kremi mis gibi kokusuyla yüzünüzde adeta bir parfüm etkisi yaratıyor ve içinde de paraben gibi zararlı maddeler bulundurmuyor. Deniz mineralleri ve aloe vera  katkılı olanı ise yüzünüzde extra bir vbakım sağlıyor. En güzel tarafı da hem yağlı, hem de kuru ayrıca karma ciltlerde kullanılabiliyor oluşu.

Farmasi natürelle gülsuyu katkılı yüz kremi yüzünüzde adeta bebeksi kadifeliğe sahip bir doku oluşturmaya yetiyor ve artıyor. Yosun ve aloe vera ile desteklenmiş olan mavi ambalajlı olanı ise aradığı tüm besinleri cildinize kazandıracak niteliklerde.

Farmasi Güllü Tonik Etkisi

 

Dilerseniz bu ürünleri yüzünüzde kullanmadan önce Farmasi natürelle gül suyu tonik ile yüzünüzü arındırabilir ve ardından bu krem çeşitlerini kullanabilirsiniz. Böylece yüzünüz günün tüm yorgunluğunu kirinden ve pasından arınarak atacaktır. Sonrasında kullandığınız gül suyu krem ya da aloeveralı yosun özlü krem sayesinde de tüm mineral ve besin etkilerine sahip olacak. Böylelikle yüzünüzde tüm negatif etkilere karşı mükemmel bir kalkan oluşacak.

Her yüz tipine uygun olan bu krem çeşitlerini her yaştan kadın ve erkek kullanabilir. Ayrıca yapay maddeler içermediğinden ve natürel bazlı olduğundan alerjik ciltlerde bile kullanılabilir. Bu ürüne ve çok daha fazlasına Farmasi kayıt ve Farmasi üyelik işleminizi oluşturarak çok daha ucuza sahip olabilir ve kendinize evde ek iş fırsatı yaratarak kazanç kapısı yaratabilirsiniz.

 

Farmasi Üyelik Formu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir