Farmasi Dudak Kalemi

Dudak kalemi makyaj konusunda yüzümüzdeki büyük resmin en önemli yapı taşlarındandır. Hatta püslenin en önemli parçalardandır da diyebiliriz. Zira kadınlar için her zaman etkileyici dudaklar sahip olmak isteyecekleri en büyük öznedir yüzlerinde. Bu da sadece bir tek rujla mümkün olmamakta. Belki yüzünüzde harika bir makyaj tamamlanması konusunda uyumlu renkleri, ten renginize uygun olan mükemmel tonda kaliteli bir ruj modeli seçmiş olabilirsiniz. Ama kesinlikle bu renge hatta cilt tonunuza uyumlu olacak olan ve kolay sürülebilen kaliteli bir kalemle dudak çevresine kontür yapmalı ve son noktayı koymalısınız. İşte Farmasi dudak kalemi ise burada son noktayı koyacak olan harika bir öğeye dönüşüyor.

Neden Farmasi Dudak Kalemi

Farmasi dudak kalemi oldukça belirgin ve renk bir renk skalasına sahiptir.  Farmasi lip liner; Suya dayanıklı/water proof özelliklere sahip olan bir üründür. İçerdiği yoğun renkler sayesinde  kısa sürede dudaklardan silinip gitmez. Dudaklarınızda tek sürüşte keskin çizgiler yaratır. Yoğun renk pigmentleri ile desteklendiğinden gün içinde sık sık tazelemenize gerek kalmaz. Yanı sıra yüzünüzü yıkasanız da ya içecek bir şeyler tüketseniz de suya dayanıklı bir ürün olduğundan uzun saatler dudaklarınızda muhafaza olabilecektir.

12 Lip Liner Seçeneği

Birbirinden güzel parlak, pastel ya da mat renklerle esmer ve sarışın kadınların tenine uyumlu olabilecek olan renk tonu özenle seçilmiştir. İpeksi dudaklara yumuşacık sürülebilecek şekilde tasarlanmış ve kaliteli bileşenlerden üretilmiştir. Kırmızının en çarpıcı ve şahane tonlarını, toprak tonlarından pembelere hatta kiremit ve şeftali tonlarına kadar en göz okşayıcı renk tonlarını 12 lip liner Farmasi dudak kalemi seçenekleri arasında bulabilirsiniz. Üstelik Farmasi Eylül Kataloğu nda %50 indirimle.

Lip Liner Ekstra Yumuşak

Farmasi Lip Liner Ekstra Yumuşak dudak kalemi, ekstra yumuşak dokusu, mükemmel örtücülük, saatler süren kalıcılık ve water proof etkilerle dudaklarınızı kadife yumuşaklığında çepeçevre saracak. İpeksi yumuşaklığı sahip formül ile desteklenmiş olan Farmasi dudak kalemi çeşidinde ise 10 farklı harika renk çeşidi bulabileceksiniz.

Dilerseniz hemen yanda bulunan Farmasi üyelik formunu dolduraraksa Farmasi üyesi olabilir ve önünüze çıkan bu harika Ek iş fırsatı nı değerlendirebilirsiniz. Böylelikle ürünlere çok daha indirimli fiyatlara sahip olabilirsiniz.

 

Farmasi Üyelik Formu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir