Farmasi Parfüm

Farmasi Parfüm serisiyle şimdilerde güzel kokmak ve tazelenmek çok kolay. Birbirinden hoş notalara sahip olan bu güzel kokularla teninize en uyumlu aromayı yakalayabilir ve gün boyu kalıcı olacak olan parfümlerle harika bir tazelik yaşayabilirsiniz. Theros, Nymphe, Amazing, Sıgnor/jade, opal, pearl, ruby, serisinde yer alan 9 çeşit erkek ve kadın parfüm çeşidiyle 7/24 kendinizi fresh hissedeceğiniz kuşkusuz.

Yasemin, gül, misk, ahududu harmonisinden oluşan Nhympe kadın parfümü, kalıcı kokusuyla sizi romantizmin doruklarına çıkarabilir. Eğer odunsu ve çiçeksi arabesk kokulardan hoşlanıyorsanız gece – gündüz kullanabileceğiniz bir seçenektir.

Yine çikolata, kakule ve yasemin karışımı olan odunsu parfümlerden Amazing’de önerebileceğimiz farklı bir seçenek.

Signor Serisi

Signor jade; lavanta, müge ve ıtır karışımlarından oluşan harika bir kır çiçeği aranjmanı sunar adeta. Signor opalse; odunsu ve şipreli tarzıyla yasemin, kişniş, lavanta, ıtır karışımlarından oluşur ve bahar aylarında kullanılabilecek olan güz mevsimiyle uyumlu harika bir  parfüm çeşitliliğine sahip.

Frezya, şam gülü, manolya ve müge karışımlarından oluşan Signora pearl; hem iş yerinde hem de  hafta sonları casual yaşamınıza uygun olan mesafeli ve romantik parfüm türlerinden.

Kayısı, şakayık, hanımeli kokularını bir arada bünyesinde barındıran Signore saphire ile çok farklı notalara sahip olan bir parfüm deneyimi yaşayacağınız kesin. Heliotrop, kamelya, karamel, vanilya karışımı olan Signora topaz ise tam manasıyla sizlere yazdan kalma günleri anımsatacak. Şayet kışın ortasında yazdan kalma bu sıcak aromaları ve esansları arayacak olursanız önerebileceğimiz bir parfüm.

Yasemin, müge çiçeği ve Mayıs manolyasından harmanlanarak oluşturulan bir simyaya sahip olan Signora ruby ise akşam üzerlerinin ve gecelerin vaz geçilmez esanslarını bünyesinde taşıyor.

Teninize ve cildinize uyumlu olabilecek olan harikulade bir esans deneyimi yaşamak için deneyin ve tecrübe edin. Mutlaka bu harika Farmasi parfüm çeşitliliğinden biri ya da bir kaçı; teniniz, beğeniniz, ruhunuz ve gustonuzla mutlaka özdeşleşecektir.

Farmasiden Ucuza Parfüm Satın Almanın Yolları

Farmasi kataloğu ğunu inceleyerek dilediğiniz ürünleri sipariş edebilir ve yanda duran Farmasi üye ol formundan yararlanarak ucuza ürün satın alabilir hatta mükemmel bir ek iş fırsatı yakalayabilirsiniz.

 

Farmasi Üyelik Formu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir