Farmasi Terracotta Pudra

Farmasi Terracotta Pudra ile taze ve ışıl ışıl bir yüze kavuşun… Yaz – kış sedefli ışıltılı ve parıltılı ürünler kullanmayı artık çok seviyoruz. Mat pudralar, allık ya da farlar yerine ışıltılı ve parlak kozmetik ürünler, tene kattığı aydınlık cazibe sayesinde çok daha tercih edilir oldu. İşte Farmasi Terracotta Pudra da böylesi ürünlerden biri.

Eğer siz de yıllardır kullandığınız tek renkli sıkıcı, mat ve ışıltısız pudralardan artık sıkıldıysanız, sürdüğünüz anda hem yüzünüzdeki pürüzleri kapatan, hem de aynı oranda allık sürmeden dahi yüzünüzü doğal ışıltılarıyla renklendirecek olan Farmasi Terracotta Pudra ya geçiş yapabilirsiniz. Bu çok amaçlı türde kullanılabilecek olan pudra; hem pudra, hem de ışıltılı bir allık formatında tasarlanmış ve aynı zamanda da uzun saatler yüzde kalabiliyor. Mükemmel kalıcılıktaki formülü ile makyajınızı saatlerce sabitleyebilen bu pudra dekolte bölgesinde bile harika bir allık olarak kullanılabilir.

Dilediğiniz Renk Tonlamasını Farmasi Pudrada Bulun!

Kayısı tonları, ebruli karışım halindeki bronz ve toprak tonları, bronz +pembe, rose quarts ve karma diğer renk tonuyla Farmasi Teracotta Pudra cilt tipinize ve ten – saç renginize göre uyumlu olarak seçebileceğiniz birçok renk tonuna sahip.

Yine Ağustos Farmasi kataloğunda yer alan bir diğer ürün de Terracotta porselen pudra. Minerallerle zenginleştirilmiş olan bu kusursuz pudranı açık ve koyu olmak üzere 2 renk tonu var. Cilde anında doğal ve aydınlık bir tonlama kazandıran bu ürünle cilt tonu eşitlenir, pürüzsüzlük kazanır, kadifemsi ışıltılı bir cilt ortaya çıkar. Fondöteni sabitleyerek makyajınızı fixlemenizde de yardımcı olur. Cilt renginiz açıksa açık rengini, koyuysa koyu rengini kullanabilirsiniz. Cildinizdeki tüm parlamaları ortadan kaldıracak olan bu pudra, yüzünüzde asla kalın bir doku halinde kalmaz.

Teracotta Aydınlatıcı Pudra

Yine Terracotta aydınlatıcı pudra serisi de Farmasi Ağustos kataloğunda yer alan bir başka sevindirici ürün. Eğer yüzünüzde harika kontür oyunlarına yer vermeyi seviyorsanız kesinlikle kaçırmamanız gereken bir kapatıcı. Yoğun bir ışıltı, daha canlı ve aydınlık bir cilt için kesinlikle bu gölgelendirici pudrayı makyaj malzemelerinizin arasına eklemelisiniz. Elmacık kemiklerinizi, göz hatlarınızı, kısacası yüzünüzdeki sevdiğiniz bölgeleri  ön plana atmak için harika bir formül. Bu ürünü ve diğerlerini %50’ye varan indirimlerle almak ve Farmasi ürünlerini satarak para kazanmak için Farmasi üyelik formu hemen yanda!

 

Farmasi Üyelik Formu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir