Farmasi Girişimci Girişi

Farmasi Girişimci Girişi sayesinde siz de Türkiye’nin en büyük doğrudan satış şirketinin bir üyesi olabilir ve büyük Farmasi ailesine katılabilirsiniz. Farmasi’nin sağlık ve kozmetik sektöründe, ilklerle başlayarak süren başarı dolu hikayesi 1950 yılında bilim adamı ve tıp doktoru olan Dr. Cevdet Tuna tarafından başlatıldı.

Dr. Cevdet Tuna Kimdir?

Almanya Goethe Enstitüsü’nde Tıp Eğitimi alarak Türkiye’ye dönen Dr. C. Tuna, 1950 yılında Tan adındaki kendi laboratuvarını kurdu.  Burada yüzlerce farklı formülde ilaç geliştirdi. Ardından kendi Tan Ecza Deposu’nu kurarak 14 bin eczacıya hizmet sundu.

Dr. C. Tuna, oğlu Hakan Tuna ile 1985 senesindeyse bu kez kozmetik ve kişisel bakım sektörüne dahil oldular. Tan-Alize Kozmetik ek yatırımlarla büyüyerek 2003 yılında Farmasi ve Dr. C. Tuna markasının doğmasına sebep oldu.  2010 yılında doğrudan satış sistemine geçen Farmasi, günümüzde doğrudan satış yapabilen en büyük kurumlardan biridir ve Türkiye pazarında ilk sıralarda ki yerini korumaktadır.

Dilerseniz siz de Farmasi ürünleri satın alırken aynı zamanda da satabilir ve kazanç sağlayabilirsiniz. Farmasi, bugüne bugün 1000’den fazla ürün yelpazesine sahip durumdadır. Farmasi üyelik göreceksiniz ki bir çok insan gibi sizi de çok mutlu edecek.

Katıldığınız Anda Kazanmaya Başlayın

Farmasi girişimcisi olarak özel indirimlerle ürün satın alabilir, güzelleştikçe gençleşebilir ve bir diğer taraftan da kazancınızın keyfini çıkarabilirsiniz. Beğendiğiniz ürünleri tanıdıklarınıza tavsiye edebilir hatta kendi ekibinizi bile kurabilirsiniz. Farmasi’de çalışırken bir yandan da yeni insanlarla tanışarak sosyalleşebilirsiniz.  Keyifli toplantılarda, eğitim ve seminerler sayesinde kendinizi geliştirebilir, uluslararası seyahatlere ve üst düzey etkinliklere dahi katılabilirsiniz.

Farmasi, kaliteli kozmetik üretim anlayışı, sağlıklı ve kaliteli geniş ürünlerini kazançlı iş fırsatına çeviriyor. Farmasi patenti taşıyan tüm ürünler,  Dr. Cevdet Tuna tarafından Farmasi laboratuvarlarında, insan sağlığı gözetilerek, yüksek kalite standartlarında ve çevre dostu yöntemlerle üretilir. Bu aşamalarda asla ‘Hayvanlar Üzerinde Test Yapılmaz’

Farmasi, zengin kozmetik ürün çeşitliliğiyle her ihtiyaca yönelik olarak; makyaj, cilt bakım, saç bakım, kişisel bakım, parfüm, gıda takviyesi kategorisinde özel formüle edilmiş olan Dr. Cevdet Tuna ürünlerinin bütününü oluşturur.  Ayrıca Mr. Wipes markalı ev temizlik ürünleriyle de her geçen gün geniş müşteri potansiyeline sahip olmaktadır.

Farmasi katalog ta yer alan 2000’i aşkın ürün çeşidi, İstanbul Ömerli’de bulunan 100.000 m² lik alanda imalat yapan ve yıllık 500 milyon üretim kapasitesine sahip Farmasi tesislerinde son teknolojilerle üretilmektedir. Hemen yanda bulunan Farmasi üye ol formundan siz de dakikalar içinde Farmasi satış üyesi olabilirsiniz.

Farmasi Üyelik Formu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir