Kirpik Serumu

Kirpik Serumu Farmasi ile hem göz alıcı kirpiklere sahip olabilir, hem de kaybolan kirpiklerinizin onarımını yapabilirsiniz. Kirpik deyip de geçmeyin. Gözlere, bakışlara, yüz ifadesine yüklü miktarda anlam katan odak noktalarındandır kirpikler. Kirpikler seyreldiğinde ya da dökülmeye başladığında duyduğunuz üzüntünün ve yaşadığınız paniği ifade etmeye kelimeler yetmeyebilir bazen. Sözünü ettiğimiz bu durumu yaşayanlar bilir. Ama Farmasi kirpik serumu ile yaşanan bu panik ve çaresizlik ortadan kalkıyor.

Farmasi Kirpik Serumu kaş ve kirpikleri güçlendirirken aynı zamanda da uzayarak yenilenmelerini sağlıyor. İçerdiği Capixyl Kompleksiyle formüle edilen bu ürün, küsen ve zayıflayan kirpik kıl kök hücrelerini uyarıyor böylelikle de yok olan kirpik ve kaş tanelerinin yerlerine yenileri geliyor. Farmasi kirpik serumunun en sevindirici tarafı da hem kirpiklerde, hem de kaşlarda kullanılabiliyor olması.

Kadınların çoğunlukla yanlış kaş alımları ve yanlış maskara seçileri veya kullanmalarıyla ortaya çıkan kirpik – kaç kaybı çok üzücü bir durumdur. Hatta bazı durumlarda kadın ve erkeklerde genetik olarak kaç ya da kirpik seyrekliği görülebilir hatta zamanla aralarda boşluklar da oluşabilir. Şayet siz de daha uzun, kalın, güçlü ve yoğun kirpik/ kaşlara sahip olmak istiyorsanız, kesinlikle Farmasi kirpik serumu kullanmalısınız. Bu serum kirpik dökülmesini önleyerek sağlıklı, canlı, uzun, hacimli,  parlak, gür kirpik ve kaşlara sahip olmanızı sağlar.

 

Nasıl Uygulanır?

Uygulaması ise çok kolay… Makyaj temizliğinin ardından sabah akşam düzenli olarak özel fırçasıyla kuru olan kaşlara maskara ucuyla, ince fırçayla da kirpik diplerine sürmelisiniz. Ürün 8-10 hafta içinde etkisini gösteriyor. 1 ayda ise faydası maksimum doza çıkıyor.

 

İşte Sonuçlar

%91 kaş ve kirpik dökülmesinde azalma

%76  kaş ve kirpiklerde gürleşme

%73 kirpiklerde uzama

 

Bu sayede ok gibi kirpiklerle delici bakışlara sahip olabilirsiniz. Ayrıca canınızı sıkan o kaş arsı boşlukları dolar. Siz de eskiden olduğu gibi kaş kaleminizi elinize alarak yapay yöntemlerle kaşlarınızın arasını doldurmak zorunda kalmazsınız.  Bu ürüne Farmasi katalog undan kolayca erişebileceğiniz gibi farmasi üyelik formu nu doldurarak yarı fiyatına sahip olabilirsiniz.

 

Farmasi Üyelik Formu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir