Farmasi Sabunları ve Özellikleri

Farmasi Sabunları ve Özellikleri

Farmasi Sabunları ve Özellikleri

Bıttım Sabun

Farmasiye, Bıttım Sabunu Saçımızın dökülmesi önler ve kepeklenmeden kurtarır. Soluk duran ve kırılgan saçların hareketlenmesini ve onarılmasına destek olur.
Bıttım sabunu, “bıttım” adı verilen minik kahverengi kabuklu yabani fıstık bitkisinin yağı ile “çitlembik” olarak da bilinen menengiç ağacının yağından elde edilen faydalı ve doğal bir sabun çeşididir.

Etkili olduğu durumlar Egzama, mantar ve kepek gibi sorunlu cilt tiplerini iyileştirilmesiyle meşhur olmuştur Bıttım sabunu, derilerde pullanmayı önleyerek birçok saç sorununu da giderir. Saçları hem besler hemde yumuşacık papuksu bir hale getirir. Aynı zamanda, saçlarda erken beyazlamayı da önler.

Nar Özlü Sabun

Farmasiye, Nar Özlü Sabunun Çok ferah bir kokusu vardır. Cildimize enerji katar. Cildinizi hassas bir şekilde temizler. 10 bardak yeşil çaya eşit değer “antioksidan” madde içerir. Kabuğun ekstresi ise güçlü bir virüs ve mikrop öldürücü özelliğe sahiptir.
Cilt üzerinde enfeksiyon ve yara iyileştirici etkisiyle beraber hücre yenileyici özelliği sayesinde cildinizi yeniler ve gençleştirir.

Propolis Sabunu

Farmasiye, Soap Propolis Sabun Yaraları iyileştirir ve hücreleri tazeler . Yanık ve iltihaplarda etkilidir. Cildi nemlendirir ve kırışıklığı önler.
içeriğinde bal ve polen özleri bulunur cildin tahriş olmasını önler ve nemlendirir hassas ciltler için değerlidir. Propolis doğal antibiyotik olarak bilinir, deri mantarlarında, yanık ve apselerde etkilidir.Düzenli kullanımda cildi sıkılaştırır, kırışıklığı onarır. Cildi besler ve güçlendirir.

Argan Sabunu

Farmasiye, Argan Sabunu cildimiz den Ölü hücreleri arındırır gerçekleştirir. Saçları kuvvetlendirir, parlatır ve pamuksu bir hal aldırır. Argan Sabunu cilt üzerinde inanılmaz etkileri bulunur. Tahriş olan cildin yeniden yapılanmasına yardımcı olur. İçerdiği yağ asitleri sebebiyle cilt hücrelerinin korunmasında etki oluşturur.

Ayıracı cildin dış etkenlere karşı zarar görmesini engeller.
Argan sabununun antiseptik olmasından dolayı cildin ölü hücrelerini giderilmesiyle yeni hücrelerin artmasına katkı sağladığı kanıtlanmıştır. Yüz ve cildimizde bulunan aknelerin giderilmesine katkı sağlar. Temizleyici etkisi sebebiyle cildin kirlenmesini geciktirir.

Mukallat Sabunu

Farmasiye, Mukallat Sabunu Çörek otu ve gül özlerinden oluşmaktadır. Antiseptik özelliği sahiptir. Tüm cilt etkili ve sorunların çözümünde önemlidir. Cildi nemlendirir ve besleyicidir Egzotik bir kokuya sahiptir.
Çörek otu ve gül özlerinin güçlerinin birleşimiyle cildinizi temizler hassas bir şekilde arınır. Hoş kokusu sayesinde cilt bakımınız daha keyifli bir hale gelir

 

Natural Soap Çikolata

Farmasiye, Natural Soap Çikolata ve Portakal Sabunu Hoç kokusuyla cildinizi hassas bir şekilde temizler. Cildinize pürüzsüz bir dokunuş yapar rahatlatır.
Tüm cilttipleri için uygundur, besleyici, onarıcı ve nemlendirici özelikleri sayesinde iyi bir cilt koruyucudur. Hamilelik sonrası oluşan cilt bozuklıklarına karşı çatlakları önleyici ve kotuyucu etkiye sahiptir.
Ciltte oluşan pullanmayı önler E vitamini, protein, mineral ve amino asitler içerir. Tenimizde tam temizlik ve cildin nem dengesini sağlar.

 

Hammam Royal Oud Sabunu

Farmasiye, Hammam Royal Oud Sabunu Çok değerli bir koku olan oud içerir. Cilt ve tenimizi yumuşak ve pürüzsüz yapar.
Farmasi Hammam Royal Oud Sabun benzersiz odunsu ve egzotik kokusu ile size rahatlatıcı, aromaterapik bir duş deneyimi sunar. Özellikle parfüm notalarında rahatlatıcı, oryantal kokuları seviyorsanız Hammam Royal sabun tam size göre mutlaka denemelisiniz. Tıpkı yağmur yağdıktan sonra oluşan toprağın rahatlatıcı o kokusu gibi nemli odunsu kokular seviyorsanız Hammam Royal oud sabunun kokusuna aşık olacaksınız!

Hammam Royal Oud Sabun Yoğun Köpürme performansı ile saç vecilt bakımının da rahatlıkla kullanabilirsiniz. Düzenli kullanımda cilde ipeksi, kadifemsi ve yumuşacık bir his katar. Cildi derinlemesine temizlerken diğer piyasada satılan sabunlar gibi kurutarak cildi hassaslaştırmaz. Kuru hassas ciltlerin kullanımına da uygundur. Çoğu sabun özellikle kuru egzamatik ve hassas ciltleri rahatsız eder. Fakat Farmasi Hammam Royal Oud sabun hem kokusuyla hem temizleme performansıyla hem de verdiği nemlilik hissi ile tüm cilt tiplerinin kullanımına uygundur.

 

Tahta Altlı Papatya

Farmasiye, Tahta Altlı Papatya Ciltteki lekeleri ortadan kaldırır ve temizler. Cildi nemlendirir, ferahlatır.Çok sevdiğimiz beyaz papatya çiçeğinin güzelliğinin yanı sıra faydalı olduğuda biliniyor.Papatya çiçeği kadar papatya sabunununda pekçok yararı vardır. Papatya çiçeklerinin özlerinden elde edilen yağdan üretilir papatya sabunu özellikle cilt için oldukça faydalıdır.

 

Sarımsak Sabunu

Farmasiye, Sarımsak Sabunu Cilt problemlerinde iyileştirme özelliğine sahiptir. Saç dökülmelerinde Saçların güçlenmesine iyi gelelerek dökülmelerini önler. Sarımsak Sabunu saçlarda sıklıkla karşımıza çıkan sorunlardan olan kepek, saç kırılmaları dökülmeleri ve saçkıran gibi sorunlarınızı çözme konusunda size gereken desteği sağlamaktadır.
Saç diplerini güçlendirir Saçların sağlıklı kolay uzamasını sağlar Kepek oluşmasını önler,Saçın kırılmalarını azaltır. Dökülen saçların yerine yenilerinin çıkmasını yeni dökülmüş saçlarında tekrar çıkmasına destek olur.

Çay Ağacı Yağlı Sabun

Farmasiye, Çay Ağacı Yağlı Sabun Ciltüzerindeki siyah noktaları ve lekeleri sivilceleri azaltarak cildin daha sıkı ve sağlıklı görünmesini sağlar. Çay ağacı dediğimizde aklınıza bizim ülkemizde Rizede yetişen çay ağacı gelmesin Avustralya bölgesinde yetiştirilen melaleuca alternifolia olan ağacın yapraklarından damıtılmak süretiyle elde edilen yağa denir. Çay ağacı yağından çay ağacı sabunu elde edilir. Tüm cilt sorunlarının tedavisinde kullanılır.

Genellikle sivilceli ciltlerin problemlerini giderilmesi amaçıyla tercih edilmelidir. Doğal ve bitkisel bir ürün olan çay ağacı sabunu cildin ph dengesini korumaktadır. Çay ağacı sabunu kullanan kişilerin kullandıktan sonra cildi dinlendirdiği ve daha yumuşak hissedildiğini tarif etmişlerdir.

Sivilce ve akne sorunu, İçeriğinde bulunan antimikrobik ve antibakteriyel özelliğinden dolayı cilde sürülerek kullanıldığında ciltteki gözeneklerde oluşan bakteri ve iltihabı gidererek sivilcelerin ortadan kalkmasına yardımcı olur. Özellikle ergenlik sürecinde olan, gençlerin problemi olan sivilce ve akneler kişilerde öz güven problemi meydana getirir.

Çay ağacı sabunu kullanarak gözle görülür bir gelişme sağlanabilir. Yeni sivilce oluşumunu engeller. Şiş sivilcelerin sönmesiyle birlikte cilt hızlı bir şekilde iyileşir. Bunun için düzenli olarak sabah akşam cildinizi çay ağacı sabunu ile yıkamanız gerekir. Doğal bir tedavi olduğu için cilde herhangi bir zarar vermez.

 

Aynı Sefa Sabunu

Farmasiye, Aynı Sefa Sabunu Cildi derinlemesine temizler. Banyoda da kullanılabilir. Cilde zarar vermez, cildimizi nemlendirir, doğal güzelliğini korur ve çatlak oluşumunu önler iyileştirir.C ildinizin kurumasını önler ve bir bariyer görevi görerek cildinizin doğal özelliğinin korunmasını sağlar. Kuru çiltlerde etkilidir güneş yanıklarının giderilmesinde sedef hastalığının tedavisinde mantar, pişik, döküntü, vücut çatlaklarının giderilmesinde önemlidir.

 

İnci Tozu Sabun

Farmasiye, İnci Tozu Sabunu Hücre yenileyici ve gençleştirici özelliğe sahip bir sabun çeşididir. Kırışıklıkları önlemekte etkileri vardır. inci Tozu Sabunu, İçerisinde bulunan inci tozu sayesinde vücudun en güçlü antioksidan enzim biriminin aktivitesini artıran ve peroksidasyon, vücudun en yıkıcı yaşlanma sürecini azaltan çok güçlü bir antioksidandır.

İnci Tozu Sabunu Hücrenin yenilenmesine Cilt metabolizmasını hızlanmasına Kırışıklıkların önlenmesine Cildin parlaklık kazanmasına Aknelerin küçülmesine Doğal cilt rengini korunmasına Ölü hücrelerin atılmasına Çilleri azaltılmasında yardımcı etken bir sabundur.

Eczane Kayıt
Eczane Kataloğu

Farmasi Üyelik Formu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir