Farmasi Ürünleri

 

Farmasi Ürünleri

Bir çok firma varken niçin Farmasi ve Dr. C. Tuna ürünlerini seçmeliyiz? Bu probleminin cevaplarını başlıklar halinde inceleyelim.

Farmasi Tamamen Yerli Bir Şirkettir
Farmasi Dr. C. Tuna tarafınca kurulmuş, 123 ülkeye ihracat meydana getiren, alanında önder bir şirkettir. Yerli malı kullanımı ekonomimizin gelişmesi için çok önemlidir. Yerli malı ürünleri kullanarak paramızın bizde kalmasını sağlıyor ve ekonomimize destek oluyoruz.

Farmasi Ürünleri Sağlıklı ve Kaliteli
Ürünler insana ve doğaya arkadaş olacak şekilde üretilmiş olup, en iyi ham maddelerden üretilmektedir. Ürünler; Paraben, Triklosan, Ağır Metal, Fosfat, Formaldehit, Fithalat içermez. Roll-On’lar Aliminyum içermez. Hayvansal içerik kullanımını reddeder. Dermatolojik olarak test edilir. GDO’lu bitki kullanılmaz. Tüm üretim süreçleri GMP İyi Üretim Uygulamları standartları ile uyumludur.

Bakınız: Kullanılmayan Maddeler

Sertifikalar: Farmasi’nin haiz Olduğu Sertifikalar

ayrıca yerli şirket olmasının avantajı ile diğer markalara bakılırsa fiyat olarak rekabete girebilmekte, kaliteli ürünleri ucuz fiyata sunabilmektedir.

Farmasi’nin Ürün Yelpazesi Çok Geniştir
Farmasi ve Dr. C. Tuna ürünleri çok geniş bir kategoride tüketicilere hizmet verir. Doğrusu bir evin tüketilebilir hemen hemen her alanda ürününü üretmektedir. Koku, makyaj, cilt bakımı, saç bakımı, kişisel bakım, temizlik ürünleri, oto temizliği, mutfak ürünleri ve besin takviyeleri şeklinde ana kategorilerde yüzlerce ürünü mevcuttur.

Size Hayallerinize erişme İmkanı Sunar
Farmasi etkili kariyer sistemi ile üyelerine yüksek kazanç elde etme şansı sunmaktadır. Farmasi’de iki farklı kazanç sistemi mevcuttur. Birincisi satış yaparak ürünleri %30 yada %40 kârlı bir şekilde satarsınız (Farmasi bölümü %30, Dr. C. Tuna bölümü %40). İkinci olarak kariyer sistemine bakılırsa çalışarak yüksek gelir elde edersiniz. Kariyer sistemindeki kazançlar için Prim Sistemi iyi mi İşler? Yazımızı okuyabilirsiniz.

Kariyer planı yaparak kendi işinizin patronu olur, iyi gelirler elde ederek hayallerinizi gerçekleştirirsiniz.

Rahat İş İmkanı
Farmasi’de müdür seviyesindeki bir kişinin ortalama geliri en düşük 2.200 TL’dir. Buna ulaşmak için de ortalama 150 TL sipariş veren 134 kişiyi üye yapmanız yeterlidir. Her üyeniz 5 üye bulursa 1 (siz) + 5 Üye (Sizin Eklediğiniz) + 25 Üye (Alt üyenizin eklediği) +125 Üye= 156 üyeye ulaşır ve müdür olursunuz. Tabi bu süre zarfı içinde %3 seviyesinden %22 ye gelene kadar da bir çok prim ve hediye kazanırsınız.

 

Farmasi Üyelik Formu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir