Farmasi Kayıt Formu

Farmasi Kayıt Formu

Hemen kayıt olmak için tıklayın
Farmasi ‘ye Niye Kayıt Olunur?
Türkiye ve dünyada maksimum tercih edilen kozmetik markası Farmasi, devamlı yeni üyeleriyle yeniliklere doğru açılmaya geçindiren yapısıyla çalışmalarını sürdürmektedir. Bu çalışmalarına kaldığı yerden devam etmesinin yanı sıra üyelerinin çok basit online Farmasi müracaat formu üzerinden anında üyelik işlemlerini başlatarak tüm fırsatlarından, katalog ürünlerinden yararlanmasını sağlamaktadır.

– Ad-Soyad: Gerçek ad ve soyadınızı yazmanız gerekmektedir.

– Doğum zamanı: Nüfusa kayıtlı gerçek doğum tarihini gün/ay/yıl şeklinde yazmanız istenmektedir.

Farmasi Kayıt Formu

– Cep No: Üzerinize kayıtlı aktif kullandığınız telefon numarası bilgisidir.

– E-mail adresi: Tüm bildirimleri almanız için Farmasi kayıt için gereklidir.

– Adres: İkamet ettiğiniz adresi eksiksiz olarak doldurduktan sonra anında hesap işlemlerinin kısa bir incelemeden geçirilmesinin arkasından aktivasyonu sağlanmaktadır. Bu aktivasyon en geç 1 saat benzer biçimde kısa bir sürede tamamlanmaktadır. Bunun hemen arkasından da Farmasi giriş yapılması mümkün olmaktadır.

Nasıl Danışman Olunur?

Farmasi üyelerinin üye olmalarının hemen arkasından merak ettikleri içinde Farmasi satış yaparak para kazanmak gelmektedir. Bunun için de ek olarak danışmanlık formunu doldurmak gerekmektedir. Üyelik aşamasında doldurduğunuz formdan birazcık farklı bir formdur. Farmasi üyelik aşamasındaki tüm bilgilerin yanı sıra ayrıca eğitim durumu, çağdaş hali, iş tecrübesi, öz geçmişi özetleyen özet yazı benzer biçimde alanlar bulunmaktadır. Farmasiis kullanıcıları tüm bu alanları doldurduktan sonra incelenmek üzere anında sisteme kayıt edilmektedir.

Danışman Bir Ayda Ne Kadar Kazanır?

Farmasi tamamen özgür anlayışa dayanan bir çalışma ortamıdır. Danışmanlarının gerek gmeşhurk gerek haftalık gerekse aylık olarak kazanmalarını tamamen kendi çalışma performanslarına bırakmaktadır. Ne kadar çok Farmasiis üzerinden satış yapılır ve yeni üyelerle katalog setleri buluşturulursa o denli aylık kazanç miktarı da artacaktır. Bunun için tüm çalışanlamış olur için geçerli tek düze bir kazanç miktarının belirlenmesi Farmasi kayıt formu alanında da geçtiği üzere ferdin çalışma performansının dikkate alınmaması anlayışlarına ters düşmektedir. Bu yüzden her ne kadar yüksek hızda çalışma performansları ortaya konulursa o denli kaliteli bir çalışma grafiği meydana getirilmektedir. Tamamı da tamamen Farmasi katalog ürünlerine olan satış mevzusundaki pazarlama becerisini yansıtmaktadır.

Farmasi Kayıt Formu ile ilgili detaylı bilgi almak için bizimle bildirişime geçebilirsiniz.

Farmasi Üyelik Formu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir